Englez oduševljen Bosancem: Smalling Džeku opisao u dvije riječi!

Oglasio se na Twitteru

Englez oduševljen Bosancem: Smalling Džeku opisao u dvije riječi!

Oduševljen nakon današnje pobjede njegove Rome nad Milanom u Seriji A bio je defanzivac Chris Smalling.

Podsjetimo, Vučica je na Olimpicu pobijedila sa 2:1 teškog rivala, a prvi gol postigao je Edin Džeko koji je očigledno oduševio Engleza.

Nakon meča Smalling se oglasio na Twitteru, objavio fotografiju Džeke koji slavi gol i napisao vrlo kratko: "Maskirani ubica. Kakav način da se završi sedmica, sjajna timska partija".

Iako je Dijamant igrao ponovo s maskom radi nedavne operacije jagodične kosti, to ga nije spriječilo da se ponovo upiše u strijelce, a ovo mu je bio ukupno peti gol u sezoni kada je u pitanju Serija A.

Kada je u pitanju Smalling, on je u Rim došao ljetos s Otoka i čini se kako se vrlo brzo navikao na novi tim.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Roma je sada peta na tabeli, a naredni meč igra u srijedu navečer kod Udinesea.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Adnan@Kara
Kraaalj.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti