Englez prešao igricu: Zbog plasmana u 1/4 finale istetovirao imena svih reprezentativaca

Obećanje je obećanje...

Englez prešao igricu: Zbog plasmana u 1/4 finale istetovirao imena svih reprezentativaca

S. Grebović

Ne možemo ni zamisliti šta bi uradio kada bi se Gordon Albion okitio titulom prvaka Svijeta.

Fudbalska euforija koja trese cijeli svijet, nije zaobišla ni navijače na Otoku koji su još jednom pokazali koliki su fanatici.

Naime, navijač reprezentacije Engleske Dan Welch je na svom Twitter profilu prije skoro 2 mjeseca obećao kako će istetovirati imena svakog od 23 reprezentativca ukoliko se Gordon Albon plasira u četvrtfinale Svjetskog prvenstva. 

Izabranici Garetha Southgatea su nakon izvođenja jedanesteraca protiv Kolumbije 'skinuli mrak sa očiju' kada je u pitanju penal lutrija, jer ni jedna generacija reprezentacije Engleske prije njih to nije uspjela na učini na Mundijalu.

Englez je tako morao da ispuni dato obećanje, što je on i učinio.

Reprezentaciju Engleske danas od 16 sati očekuje duel četvrtfinala protiv Švedske koji će se igrati na Samara Areni u Samari, a pravdu će na ovom meču dijeliti holandski sudija Bjorn Kuipers.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Top Komentari

PeppermintSA
I za 30 godina, kad se sastavi zaborave, unuk će ga pitati dal' je bio peško u mlađim danima i jel' mu to spisak zagondžija.
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi