Englezi predstavili Lampardov Chelsea za sljedeću sezonu: Neobična, ali snažna ekipa!

Plavci već kuju planove

Englezi predstavili Lampardov Chelsea za sljedeću sezonu: Neobična, ali snažna ekipa!

Teme:

Ekipa Chelseaja trebala bi izgledati nešto drugačije u narednoj sezoni. 

Trener Frank Lampard, koji je prije godinu dana dobio šansu da sjedne na klupu Plavaca, imat će konačnu priliku napraviti postavu po svojoj volji.

Podsjetimo, tim sa Stamford Bridge stadiona imao je zabranu transfera pa ekipu niko nije pojačao otkad je Lampard sjeo na mjesto šefa struke.

Transfer Christiana Pulisica bio je dogovoren još u januaru prošle godine, dok je Mateo Kovačić već bio na posudbi u klubu prije neko što je aktivirana opcija za otkup ugovora prošle godine.

I u takvim okolnostima Lampard se dobro snašao i držao ekipu na 4. poziciji prije suspenzje sezone, a sada mu slijedi bitka za Ligu prvaka nakon što se sezona vrati.

I prelazni rok će za Plavce u mnogome zavisiti od toga da li će kub izboriti učešće u najjačem fudbaskom takmičenju svijeta, a u tom slučaju svakako bi ona kvalitetnija pojačanja željala doći u London.

Potražite više informacija na temu Premier league:

U tim okolnostima Lampard ima već zamišljenju ekipu za narednu sezonu, a ona bi s pojačanjima kao što su Phillip Coutinho, Victor Osimhen, Alex Telles i već dogovoreni Hakim Ziyech izgledala ovako:

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Nahlada
Realno glupo, ko god je sastavljao ovaj tim. Bez Mounta , Abrahama, Jorginha?
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi