Englezi "preskočili" UEFA-u, pronašli način da gledaju meč na Rujevici
(Foto: EPA) Hrvatska je još uvijek pod sankcijama UEFA-e zbog svastike na terenu Poljuda, 2016. godine.

Gordi Albion večeras protiv Hrvatske

Englezi "preskočili" UEFA-u, pronašli način da gledaju meč na Rujevici

Reprezentacija Hrvatske večeras od 20:45 sati dočekuje Englesku na Rujevici u svojoj drugoj i veoma bitnoj utakmici Lige nacija - nakon debakla protiv Španije.

Ovaj meč će se igrati zbog UEFA-ine kazne igrati na praznom stadionu. Naime, Hrvatska je još pod sankcijama UEFA-e zbog svastike na Poljudu 2016. godine, ali to nije spriječilo engleske navijače da stignu u Hrvatsku.

Engleski navijači su doputovali u Rijeku, a uspjeli su pronaći i način da ipak gledaju meč u kojem će se Gordi Albion pokušati osvetiti Vatrenima za poraz u polufinalu Svjetskog prvenstva u Rusiji.

Naime, navijači Engleske su "pronašli" jedno brdo sa kojeg se vidi stadion Rujevica, te će sa ovog mjesta pratiti večerašnju utakmicu.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi