Englezi stigli na meč u Srbiju, da li fotografijom iz jedne ulice žele ismijati komšije?

West Ham je večeras apsolutni favorit

Englezi stigli na meč u Srbiju, da li fotografijom iz jedne ulice žele ismijati komšije?

Samir Mlaćo

U evropskim takmičenjima itekako je uzbudljivo, a večeras u Srbiji TSC dočekuje engleski West Ham.

Sigurno veliki izazov za tim koji je nedavno bukvalno pregazio lidera srbijanskog prvenstva Partizana, no svakako su Englezi večeras apsolutni favoriti.

Engleski tim želi prvo mjesto, dok je TSC na dnu, a Englezi su naravno priliku iskoristili kako bi svojim pratiocima približili gdje igraju oaj meč.

TSC Arena u Bečkoj Topoli i nije ih posebno oduševila, već su šetajući gradom zapazili neke druge stvari. Tako su objavili objekte čije fasade i nisu baš za pohvale, te očigledno se željeli i 'narugati'.

Sve je izgledalo kao prije tridesetak godina, što je sigurno i bila želja pokazati svojim pratiocima iz redova engleskog klub, a sama objava izazvala je brojne komentare.

Oglasi

Mnogi su se nasmijali, pojedini pitali šta se zapravilo desilo s objektom sa slike, dok postoje i oni koji su kazali da je fotograf mogao zabilježiti i mnogo bolje slike.

Englezi su i ranije znali 'ismijavati svoje rivale, a nedavno se na društvenim mrežama pojavila i fotografija svlačionice HŠK Zrinjski koji u posljednjem kolu grupne faze dočekuje Aston Villu.

Englezi su istakli da su fotografiju napravili iz poljske Legije pri gostovanju bh. prvaku, te objavom šokirali svoje pratioice.

Navijači Ville prosto nisu vjerovali da će tu biti njihovi nogometaši, a pojedini su bili itekako šaljivi pri komentarisanju.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Tako je jedan od njih napisao da se radi o "staroj školi", te da podsjeća na svlačionice klubova iz nekih ranijih vremena.

Kada je u pitanju duel TSC-a i West Hama, on se igra od 18:45 sati. West Ham ima devet bodova u grupi, kao i Freiburg, dok je Olympiakos na četiri. TSC ima samo jedan bod.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi