Englezi zakupili cijeli hotel u Podgorici

U ponedjeljak igraju protiv Crne Gore

Englezi zakupili cijeli hotel u Podgorici

Edmir Škorić

Engleska reprezentacija doputovat će u nedjelju u Podgoricu oko 19 sati.

Englezi treći put gostuju Crnoj Gori, pa su se već navikli na ono što ih čeka. Ovaj put dolaze samo dan prije utakmice, a zanimljivo da izabranici Garetha Soutghatea uopšte neće trenirati na stadionu pod Goricom prije meča.

Sa aerodroma Golubovci će se ekipa uputiti u Donju Goricu, gdje je Engleski fudbalski savez (FA) zakupio kompeltan hotel Verde za svoje igrače i članove stručnog štaba.

Na konferenciju za novinare će doći kapiten Harry Kane i selektor Soutghate.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Engleska protiv Crne Gore igra u ponedjeljak od 20:45 sati. U prvom kolu Englezi su razbili Češku sa 5:0, dok je Crna Gora u Sofiji odigrala 1:1 s Bugarskom, s tim da je drastično oštećena jer je domaćinu dosuđen penal iako je faul napravljen izvan šesnaesterca.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi