Enrique: Modrić nije najbolji na svijetu

Španski selektor iskren

Enrique: Modrić nije najbolji na svijetu

Selektor fudbalske reprezentacije Španije Luis Enrique najavio je sutrašnji meč protiv Hrvatske u Ligi nacija, posebno se osvrnuvši na Luku Modrića.

Modrić je kandidat za najboljeg fudbalera svijeta, ali Enrique smtra da Hrvat nije zaslužio tu nagradu jer - nije najbolji.

"Ako pričam o Hrvatskoj, onda ću pričati o Modriću i Rakitiću, ali ako me pitate ko je najbolji na svijetu - to je Messi, a ne Modrić", rekao je Luis Enrique, koji je dugo bio trener Argentincu stoga ovakvi komentari baš i ne čude.

O Hrvatskoj Enrique ima vrlo pozitivno mišljenje.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

"Očekivao sam da budu dobri na Svjetskom prvenstvu. Njihovi igrači su jako kvalitetni, brane se i napadaju kao tim i igrači se baš žrtvuju na terenu. Međutim, naše je da idemo na pobjedu iako znamo da nas čeka jako teška utakmica".

Meč Španije i Hrvatske igra se sutra u Elcheu s početkom u 20:45 sati.

Top Komentari

AMKO
Modric jeste svjetka klasa alii ni blizu najboljeg bolji je hazard Salah Mape . Za Mesia Ronalda suvise i komentarisati itd...
21 11
Mu'min Juventino FKS
Nekad sam bio navijac barselone i volio sam luisa... danas, eh gnjido jedna kako obraza imas to da kazes, onaj muto najbokji, pa vidjeli smo na svjetskom kako je najbolji... uh muko mukoooo
3 17

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije