Enrique: Mogao bih ponovo biti trener Barcelone
Foto: EPA

Ostavio je sebi vrata otvorena

Enrique: Mogao bih ponovo biti trener Barcelone

Bivši trener Barcelone Luis Enrique izjavio je da bi se jednog dana mogao ponovo vratiti na Camp Nou.

Enrique je Barcelonu vodio od 2014. do 2017. godine i u tom razdoblju je osvojio brojne trofeje, uključujući i Ligu prvaka, a na prilici koju je dobio i dan-danas je zahvalan.

Danas je Enrique na klupi reprezentacije Španije, međutim svejedno ne isključuje mogućnost da se vrati u katalonski tim.

"Mislim da mogu ponovo da budem trener u svim klubovima u kojima sam već bio, svugdje sam ostavio vrata otvorena. Moje vrijeme u Barceloni je bilo divno i uvijek ću im biti zahvalan na prilici koju sam dobio. Imao sam sreću da toliko godina provedem u klubu koji mi je dao sve", izjavio je Enrique.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ranije kroz trenersku karijeru Enrique je, podsjetimo, vodio još Celtu iz Viga i Romu.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi