Enrique poručio Allegriju: Odmori četvoricu igrača

Španski trener se našalio

Enrique poručio Allegriju: Odmori četvoricu igrača

Fudbaleri Juventusa i Barcelone odigrat će u utorak navečer veliki derbi četvrtfinala Lige šampiona na stadionu Juventusa u Torinu.

Trener Barcelone Luis Enrique dotakao se jednim dijelom te utakmice na današnjoj konferenciji za novinare pa je odlučio da se našali sa kolegom sa klupe Juventusa.

Naime, Enrique mu je poručio da bi trebao odmoriti četvoricu igrača protiv Barcelone kako bi bili spremni za revanš.

"Preporučujem Allegriju da u utakmici protiv nas odmori Higuaina, Mandžukića, Dybalu i Cuadrada...oni bi na taj način bili odmorni za revanš", rekao je Enrique na konferenciji za novinare pred meč protiv Malage pa dodao:

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Moramo se sada fokusirati na ligu. Svjesni smo da nas čeka Liga šampiona, takmičenje koje nas jako privlači, ali riskantno je da ne mislimo na ligu u ovom trenutku", rekao je Španac.

Podsjetimo da se meč između Juventusa i Barcelone igra u utorak navečer sa početkom od 20.45 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti