Erbez ponovo na klupi Slavije

Dobio dozvolu N/FSBiH

Erbez ponovo na klupi Slavije

Zoran Erbez će, kako se i najavljivalo, vodili Slaviju u narednoj sezoni.

Ekipa iz Istočnog Sarajeva ostala je bez trenera nakon što je istekao ugovor Milanu Gutoviću, a na njegovo mjesto i definitivno dolazi Erbez kojem je to ujedno i povratak na mjesto uspjeha.

Bilo je to i za očekivati s obzirom da je Erbez neko vrijeme vodio pregovore sa čelnicima Slavije, a sve prepreke otklonjene su nakon što je dobio saglasnost N/FSBiH da može voditi klub uz selektorski posao u U-15 reprezentaciji naše zemlje.

Erbezu će u radu asistirati bivši premijerligaški fudbaleri Bojan Regoje i Vučina Šćepanović, a u narednom periodu za očekivati je i pojačanja.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

"Znam šta me čeka i nadam se da napraviti dobar posao sa Slavijom", poručio je Erbez.

Podsjetimo, Erbez je sa 'Sokolovima' prije više od deset godina osvojio Kup BiH.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi