Zoran Erbez čeka odobrenje N/FSBiH da preuzme Slaviju

Selektor pionirske reprezentacije

Zoran Erbez čeka odobrenje N/FSBiH da preuzme Slaviju

Sutra bi trebalo biti i definitivno poznato hoće li Zoran Erbez preuzeti klupu FK Slavija.

Kormilo Slavije ostalo je upraženjano nakon što je ugovor istekao Milanu Gutoviću, a želja čelnika kluba je da njega naslijedi upravo Erbez kojem bi to ujedno bio i povratak na mjesto uspjeha.

Erbez ne bi imao ništa protiv da se vrati klupskom fudbalu i preuzme ovog prvoligaša iz Republike Srpske, međutim sve će ovisiti o N/FSBiH, budući da već godinama radi i kao selektor pionirske reprezentacije naše zemlje.

"U pojedinim medijima pojavile su se vijesti da sam već trener Slavije, ali istina je takva da trenutno posmatram trening kao navijač. Ja čekam odobrenje iz N/FSBiH i sve će ovisiti od toga. Ako dobijem dozvolu već sutra sam na treningu, a ako ne, život ide dalje", kazao nam je Erbez.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

Tokom trenerske karijere Erbez je u dva navrata vodio Slaviju i neki od najvećih klupskih uspjeha vezani su upravo za njegovo ime. Sa Slavijom je, između ostalog, osvojio i Kup BiH prije više od deset godina.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi