Zoran Erbez se vraća na mjesto uspjeha

Pregovori u završnoj fazi

Zoran Erbez se vraća na mjesto uspjeha

Slavija iz Istočnog Sarajeva startala je s pripremama za novu sezonu u 1. ligi RS.

Na prvom treningu bili su prisutni pretežno svi igrači koji su i minule sezone igrali za ovaj klub, a kako novi trener još nije imenovan, sa ekipom trenutno Bojan Regoje i Dušan Remić.

Pitanje novog šefa stručnog štaba trebalo bi biti riješeno do ponedjeljka, kada bi se na treningu trebao pojaviti Zoran Erbez s kojim su čelnici Slavije u završnim pregovorima oko potencijalne saradnje.

Erbez će na klupi Slavije naslijediti Milana Gutovića kojem je istekao ugovor, a ovo će mu ujedno biti i povratak u klub s kojim je svojevremeno osvojio Kup BiH i u kojem je godinama radio u omladinskom pogonu.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

Trenutno je Erbez angažovan kao selektor pionirske reprezentacije BiH, a u Slaviji se nadaju kako mu u N/FSBiH neće praviti problem.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi