Ereiz: Željeli smo pobijediti, ali nismo nezadovoljni

Strijelac gola protiv Veleža

Ereiz: Željeli smo pobijediti, ali nismo nezadovoljni

M. Maksimović

GOŠK je i Mostar napustio neporažen. 

Tim Zlatka Križanovića na stadionu u Vrapčićima podijelio je plijen s Veležom, a strijelac jedinog pogotka za Gabeljane bio je Josip Ereiz.

“Utakmica je bila tvrda i objektivno je mogla otići na stranu Veleža, ali i na našu stranu. Teren je bio težak, a posao za nas otežao je neplanirano primljen pogodak nakon prekida koji je dosta poremetio koncepciju igre. U nastavku smo se trznuli, počeli smo igrati svoj igru, a ona je rezultirala pogotkom za izjednačenje. Željeli smo na kraju tri, ali nismo nezadovoljni ni s bodom“, rekao je Ereiz.

GOŠK na pauzu odlazi s četiri boda manje od lidera Bosne i do kraja je jedan od kandidata za najveći bh. rang fudbala.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

“Četiri boda je moguće nadoknaditi za kratko vrijeme. Mi smo prepuni optimizma kada govorimo o proljetnom dijelu sezone“, dodao je.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi