Loš, gori, odbrana Uniteda: Skamenjeno lice Ten Haga kruži kruži internetom

Katastrofa Crvenih đavola

Loš, gori, odbrana Uniteda: Skamenjeno lice Ten Haga kruži kruži internetom

Admin Čaušević

Odbrana Manchester Uniteda je među najlošijim od vodećih evropskih klubova. Pokazalo je to i prvo poluvrijeme protiv Brightona.

United je novu sezonu Premiershipa otvorio domaćim susretom protiv Brightona i prvo poluvrijeme je kao u najgorim noćnim morama.

Za odbranu Crvenih đavola se od ranije zna da nije nivou reputacije tog kluba, ali ono što se dešava protiv Galebova je sramotno.

Gosti su maksimalno iskoristili ukazane prilike te nakon prvih 45 minuta imaju dva gola prednosti. Dvostruki strijelac je bio Gross.

Drugi gol igrača Brightona možete pogledati ovdje. 

Groos je tako postiga šest golova Unitedu otkako je u Premiershipu, dva puta više nego svim ostalim rivalima protiv kojih je igrao. 

United svakako ima potencijal da preokrene i riješi meč u svoju korist, ali je evidetno da će odbrana biti veliki problem u novoj sezoni.

Nakon drugog gola kamere su odmah uhvatile skamenjeno lice Erika Ten Haga koji sigurno nije očekivao ovako loš start u Premiershipu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Inače, štoperski par čine uvijek osporavani Maguire i nova pridošlica Lisandro koji je plaćen 40-ak miliona eura.

Cristiano Ronaldo je na klupi, a odmah nakon drugog gola poslan je na zagrijavanje. Sigurno će dobiti šansu u nastavku.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

King_Kenny
...vidi se tu potpis Ten Haga u igri :D...ali bez brige,u 2.poluvremenu na scenu stupaju sudije sa svojim cirkusom,bit ce penala za Manchu...
0 3
King_Kenny
...doveli patuljcica od metar i po iz holandske lige da igra stopera u EPL :D
2 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi