Ni Erik ten Hag ne može više da šuti - Njegove riječi podići će sve na noge!
Menadžer Manchester Uniteda Erik ten Hag ne može više da trpi ono što se dešava njegovom timu (Foto: EPA)

Menadžer Manchester Uniteda nakon Crystal Palacea

Ni Erik ten Hag ne može više da šuti - Njegove riječi podići će sve na noge!

Midhat Šljivak

Manchester United savladao je Crystal Palace s 2:1 u 22. kolu engleskog Premiershipa, a nakon ovog duela veliko nezadovoljstvo suđenjem iskazao je menadžer Crvenih đavola Erik ten Hag.

Crveni đavoli su upisali velika tri boda protiv Crystal Palacea. Slavili su s 2:1, no glavna tema u engleskim medijima je suđenje Andrea Marrinera.

On je u 70. minuti susreta isključio Brazilca Casemira. Navijači su uvjereni kako je odluka o crvenom kartonu pretjerana i da je to isključivo odluka protiv Manchester Uniteda.

Menadžer tima s Old Trafforda Erik ten Haag nije zadovoljan suđenjem prema njegovom timu. On je to i istakao nakon meča s Palaceom, ali nije želio opravdati potez Casemira prema Willu Hughesu.

"Casemiro je prešao liniju, to ste vidjeli", rekao je Ten Hag i nastavlja: "Nisam sretan zbog suđenja koje je konstantno protiv nas. Slično nam se dešavalo i kod njih na gostovanju. Martinez je dobio lakat u glavu, a prošle sedmice nam je stradao Eriksen. Jordan Ayew je trebao biti isključen jer je uhvatio Freda za grlo", poručio je Ten Hag uz zadovoljstvo zbog igre svoje ekpe.

Oglasi

"Ovo je jako dobar tim, drže se zajedno. Ovdje su jedan za drugoga i to ste jasno mogli vidjeti u ovoj frci", istakao je menadžer velikana s Teatra snova.

Manchester United u narednih osam dana igra dva meča protiv Leeds Uniteda u Premier ligi i bit će to jako dobra šansa da se Crveni đavoli potpuno uključe u borbu za titulu prvaka.

Društvene mreže 'gore' zbog Casemira i njegovog suludog poteza

Casemiro je meč protiv Crystal Palacea napustio u 70. minuti meča nakon što je dobio direktan crveni karton i njemu slijedi sada najmanje dvije utakmice suspenzije.

Brazilac je uletio u obračun fudbalera koji je nastao zbog starta Jeffreyja Scluppa nad Antonyjem. Nakon naguravanja Casemiro se odlučio na svoju 'specijaljku' - davljenje.

Žrtva je bio Will Hughes. Casemiro mu je uhvatio vrat, a zatim ga je pokušao i ošamariti, no povukao je ruku na vrijeme.

Oglasi

Sudija Andre Marriner nije vidio ovaj događaj. VAR jeste, pa je nakon pregledanog snimka 30-godišnjem brazilskom fudbaleru pokazao put u svlačionicu.

Nije pomogla ni činjenica da je nakon sukoba došlo i do prijateljskog zagrljaja dvojice fudbalera. Odluka je bila da je ovaj potez za crveni karton i nije čudo što navijači Uniteda protestuju.

Društvene mreže gore zbog ovog poteza brazilskog fudbalera. Brojne su šale na račun igrača Uniteda. Dosta je simpatičnih stvari s kojima se ovaj njegov potez uspoređuje. Među njima su i crtani filmovi i Casemiro je trenutno pravi hit.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ovakve stvari nisu ništa novo za njega. On je i ranije često znao daviti rivale u sukobima, no uglavnom je igrajući za Real Madrid izbjegavao teške kazne. Ipak, danas se nije izvukao. Morao je ranije pod tuš i neće ga biti u narednim akcijama.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

nakopitam
Ovaj je obicni klaun. Otisao Ronaldo, gledanost lige opala za nevjerovatnih 48% i taj procenat iz dana u dan raste. Arapska liga preko noci postala 4 puta gledanija od ovog engleskog cirkusa kojeg pojedini bosanci nazivaju najjaca liga.
4 6
nakopitam
Kada bi spojili ovu smjesnu ligu sa italijanskom, za nekoliko godina svi engleski klubovi bi poispadali i ostali bi samo zabari. U Spaniji i njemackoj nebi ih bilo ni u drugim ligama. Oni su u rangu sa rumunima ili eventualno belgijskom ligom
2 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti