22

Komentari (22)

F1F
@tarchi čkopi. .. velika si rawaKu i čkaPi DRONJAK..PIŠI JAVNO da i redakcija i SVI VIDE ŠTA PIŠEŠ JADOVE..
doći ćemo ti u pišanu " Derventu" da te naopačke izvrnemo i to Alijini RATNICI, ĆELINI i jednog i drugog ..
Ženu ti natakarim.
SELJAČINO SELJAČKA , pardon vrijeđam poštene radne seljake Ti si qurac vlaski..
Samo polako Tarčin iz Tarčina hahahahaha hahahahaha DUVAJ GA I...
herc će te u tom seljakluku opaliti yebla te Derventa prcccc
tarchi
Pa pišem javno yebem ti pleme. Ajde bujrum da ti osmijeh napravim ko u Hanke Paldum. Jak si ti samo na tastaturi, a uživo si pichketina usrana kao i svaki tastatura ratnik. Evo ja te zovem da dođeš, a ti maloumniče pišeš kako ćeš doći ti i još neki "SVI", "MI" pa de da vidim ko ste to vi "SVI" i "MI" majmunčino jedna? Čuj ti njega ćelin ratnik ahahhahaha ja klošara majko mila. Ajde bujrum u Derventu.
F1F
Ajde?? SELJAČINO nije ajde nego HAJDE papak sa dna kace.takve papke mi yebemo ne vadimo papčino Derventska ( da izvinu ljudi normalni u tom lijepom " gradiću")
Daj info. Pa ćeš vidjeti ljiljane 92-95 DRONJAK smrdljivi @tarchi ko Sabor iz Tarčina hehehe.
Hajde odyebi papak jak si na riječima i OPET TI PIŠEMMMM TRPAM samo tebi ne porodici ne familiji tebi dronjak gofna usta žvaljava i dobro NAGURAM DA IH SE DOBRO NAJEDEŠ. PLJUC
nakopitam
Kada bi spojili ovu smjesnu ligu sa italijanskom, za nekoliko godina svi engleski klubovi bi poispadali i ostali bi samo zabari. U Spaniji i njemackoj nebi ih bilo ni u drugim ligama. Oni su u rangu sa rumunima ili eventualno belgijskom ligom
nakopitam
@tarchi stavi ratka umjesto tog grba.
tarchi
Yebo li ti i ratko i mladić majku al zajedno sa naserom i alijom!
F1F
@tarchi opet ti iz Tarčina?
Pa što psuješ USTA TI SE KO ČARAPA IZOKRENULA DABOGDA, ŠTO PSUJEŠ DEBILČINO???
Goffno proguto i Ti i svi što psujete radi PIŠANE lopte.
Tarčin boy -;)))
F1F
@tarchi Tarčin yebem i tebe i Derventu supak. A Alija⚜️ te davno yebo hehe konjino. Trpam ti ga u ta usta žvaljava sa gofnima i SVI TI trpamo u TVOJA usta. Ne famijila , NE PORODICA tvoja ili bilo čija fasisto. A postrojit ćemo Mi tebe izdajniče.
F1F
@tarchi kažu: usro' si se u gaće te SMRDIŠ.
onda: operi se kad dođemo po tebe da ti napravimo osmjeh ko' u Banke te ćeš pjevati dvije pjesme u isto vrijeme haha.
Imaš AIDS " ne bavimo se takvim" a samo nastavi . Ispalit ćemo sa Širokače ruski " plotun"' na Derventu hehehe... Glupane ne psuj drugima i ne ponižavaj druge AT -e
green_dragon
CIGANSKA POSLA...
nakopitam
Ovaj je obicni klaun. Otisao Ronaldo, gledanost lige opala za nevjerovatnih 48% i taj procenat iz dana u dan raste. Arapska liga preko noci postala 4 puta gledanija od ovog engleskog cirkusa kojeg pojedini bosanci nazivaju najjaca liga.
Kugla
Iskreno nije bolja stvar se desila za MU ko kad je otiso Ronaldo
tarchi
Yebem ti pleme i majku svaki puta kad napišeš da je gledanost engleske lige pala. Po tebi retardu jedan za 5 dana niko živ neće gledat englesku ligu. Jel ti ne dosadi pisat jedne te iste glyposti i zamarat nas ovdje mater ti yebem ? Idi izdrkaj ronaldu i popij mu spermu. Odvedi ga materi nek i nju izdere zguza.
F1F
@tarchi TARČIN OPET JEDEŠ GOFFNA?
Samo tako a MI ćemo da ti trpamo u te žvalje.
Ne diramo porodicu , samo Tebe gnjido!
F1F
@tarchi BIJEDO... PIŠI JAVNO JADU I PI*KO derventska da raja vidi koji si AT a zna ko treba da zna šta pišeš i kako porodicu vriđaš a ja ti samo na to mogu hladno napisati: PUŠI QURAC KO TE YEBE MOŽE ss ba i bez tebe . Kurawo
Labile
Mene evo nije podigao na noge, kako to onda da će "sve podići na noge"?
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.