Niko nije ponizio Manchester United kao klupska legenda
Foto - EPA

Gary Neville bez milosti

Niko nije ponizio Manchester United kao klupska legenda

M. Šljivak

Manchester United jučer je doživio novu blamažu.

Crveni đavoli su deklasirani u Brentfordu s 4:0 i ponovo su razočarali svoje navijače kojih je zaista ogroman broj širom svijeta.

Utakmica na Community stadionu bila je gotova nakon 35 minuta. Katastrofalne reakcije igrače Uniteda dovele su do četiri pogotka u mreži ovog kluba i više povratka nije bilo.

Niko nakon ove utakmice nije ponizio igrače kao klupska legenda Gary Neville. On ih je uporedio s pjetlićima.

"Ovi igrači su kod tri različita menadžera pokazali da ne rade dovoljno. Niko od njih nema samopouzdanja i potrebna im je pomoć", počeo je priču Gary Neville i nastavlja:

"Bio sam trener tima koji se borio za opstanak i znam da je potrebno ono nešto da ih podigne. Ovo što su pokazali danas je novo dno. Izgleda da ovi igrači mogu ići joši niže. Realnost je da je ovo veoma, veoma loše".

Oglasi

"Erik ten Hag je izabrao nešto nižu postavu jer je smatrao da će tako nadigrati Brtentford. Međutim, izgledali su kao pjetlići protiv odraslih. Brentford je demolirao Manchester United i svaka čast Thomasu Franku".

Navijači Uniteda traže odlazak porodice Glazer s čela kluba. Ne bi ni Neville imao ništa protiv.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Izuzetno je dostignuće potrošiti milijardu funti i biti ovako loš", ironično je zaključio nekadašnji fudbaler Manchester Uniteda.

Velikan s Old Trafforda je na dnu Premiershipa. Bez bodova je nakon dva kola i s gol razlikom 1-6.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Sars33
I ti neka legenda kluba? Ako mozes sta promijenit u klubu, promjeni, ako ne mozes ne pricaj u prazno dzabe
1 3
King_Kenny
...e bas bi volio njega vidjeti danas u Manchesteru.
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti