Ten Hag: To je neprihvatljivo!

Razočaran je trener Manchestera nakon sinoćnjeg remija

Ten Hag: To je neprihvatljivo!

S. Mlaćo
Manchester United nije sinoć obradovao svoje navijače protiv Leeds  Uniteda. Bilo je 2:2, iako su gosti vodili 2:0 i činilo se da ćemo vidjeti veliku senzaciju.

Radilo se o zaostalom susretom osmog kola Premier lige, a uskoro će ova dva tima opet odmjeriti snage. Već za vikend.

Trener Manchestera Erik Teen Hag imao je šta reći nakon sinoćnjeg meča. Manchester je golove primao početkom prvog i drugog poluvremena.

Ako počnete svako poluvrijeme kao što smo mi, to je neprihvatljivo. Frustrirajuće je primiti dva gola, neprihvatljivo. Mogli smo da očekujemo da će oni početi agresivno. Razočaran sam. Istina je da na početka oba poluvremena nismo bili spremni.

U poluvremenu sam rekao momcima da moramo početi drugi dio jače. Cilj je bio da odmah izjednačimo. Mi smo ustvarili primili novi gol, jer su oni počeli sa mnogo intenziteta, agresivno...“, rekao je Ten Hag.

Nada se da će njegov tim izvući pouke iz ovog meča.

Oglasi

Pohvalio je Jadona Sancha.

"Zadovoljan sam i ponosan na njega. Jasno je da je imao težak period. Izašao je iz svega i treba mu čestittati. Može da bude vanserijski igrač“.

Da to neće biti noć Manchester Uniteda, jasno je bilo sinoć već u prvoj minuti. Gnonto je pogodio na asistenciju Bamforda i šokirao Old Trafford

Manchester je bio bolji rival, imao posjed, te veći broj udaraca no nije mogao do izjednačenja. Gosti su na pauzu otišli sa prednošću 1:0.

Novi šok za Manchester stigao je u trećoj minuti drugog dijela. Varane je zatresao vlastitu mrežu i alarmi su mogli da se upale.

Ipak, Manchester je krenuo na sve ili ništa. Isplatilo mu se to u 62. minuti kada je Rashford pogodio za 1:2. Par minuta kasnije velika šansa za Leeds, ali Aaronson je pogodio samo stativu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Kaznio je to brzo Manchester. Odbijanac je u mrežu pospremio Jadon Sancho i više od 70.000 navijača moglo je da slavi. Ipak, više nije bilo promjene i ostalo je 2:2.

..

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

user1665480772
Hahahaha ee cuj neprihvatljivo,kmeee,jos malo.pa ces zaplakat
0 1
Mel_Glupson
Ovaj puno kaki..neprihvatljivo ovo ,ono..nismo smjeli primiti go ,igrac van pozicije..nije ovo fifa, čelavac..prate vas ljudi u stopu .liga šampiona je upitna.. nisu tebe još novinari poceli derat..kad oni krenu da te deru glava ce ti se okrenut za 360 stepeni
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi