Navijače zbunjuju riječi Ten Haga: "Jesi li gledao utakmicu?"

Nije razočaran

Navijače zbunjuju riječi Ten Haga: "Jesi li gledao utakmicu?"

Edmir Škorić

Manchester United je u nevjerovatnoj utakmici sinoć poražen od Chelseaja sa 4:3 iako je do 99. minute vodio 3:2 u derbiju 31. kola engleske Premier lig.

Dečko koji je kao mali navijao za Manchester United, Cole Palmer, postigao je hat-trik, a dva gola u zadnjim minutama za veliku pobjedu Chelseaja.

Menadžer Manchester Uniteda Erik ten Hag ponovo je izazvao bijes navijača rekavši da je njegova ekipa zaslužila trijumf unatoč porazu.

"Da, počeli smo loše, nabijali smo loptu i loše se branili, no vidjeli ste da smo dominirali utakmicom i bilo je briljantno kako smo igrali - zaslužili smo da pobijedimo", rekao je Ten Hag.

To je izazvalu zbunjenost kod navijača, pa je jedan upitao: "Da li si gledao utakmicu?". "On mora preuzeti svu odgovornost"; dodao je drugi navijač.

Oglasi

Ten Hag se branio tvrdeći da je ovo bio "poraz tima" i da su svi zakazali. Chelsea je ukupno imao 28 udaraca u usporedbi s Unitedovih 19, a deset od njih je bilo u okvir gola Uniteda.

Domaćin je također imao 57 posto posjeda, a United je sada šesti, sa 11 bodova zaostatka za prva četiri i dočekuje Liverpool u nedjelju.

United je jednostavno morao da ostvari pobjedu sinoć, imao je 3:2 vodstvo na minut-dva prije kraja. Dalot je skrivio penal nad Antonyjem, kada je Palmer pogodio svoj drugi gol za 3:3, a onda u narednom napadu isti fudbaler donosi potpuni preokret i šokantan završetak meča kakav se ne pamti ni u Premier ligi.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Manchester United ima velike probleme s odbranom koja katkad djeluje kao da ne postoji, što je bio slučaj i sinoć u zapadnom Londonu. United je nedavno primio tri gola od Liverpoola, tri i od Manchester Cityja i ima negativnu gol-razliku -1.

Vjeruje se da će Ten Hag na ljeto napustiti klub bez obzira na stalne izvještaje kako ima punu podršku uprave.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mel_Glupsonn
Eriče ne slusaj kockaste glave navijače GGmuaaa ..top ste igrali ... opet tako sledecu budite bolji ... bit će kacketa u prodaji hehehe gdje je onaj Ade Ado ****o mlado i viperi viberi kako ono bješe hehehe gggmuiiiiiiiiuuuuuu
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti