Cijeli svijet priča o objavi Cristiana Ronalda - Fanovi smatraju da je upućena Manchester Unitedu

Sve se desilo sinoć

Cijeli svijet priča o objavi Cristiana Ronalda - Fanovi smatraju da je upućena Manchester Unitedu

Esmer Oštraković

Fudbaleri Chelseaja su sinoć u nevjerovatnoj utakmici uspjeli ostvariti pobjedu od 4:3 protiv Manchester Uniteda, a od jutros svi samo pričaju o objavi Cristiana Ronalda.

Fanovi su itekako vidjeli objavu Cristiana Ronalda na društvenim mrežama, a sve se desilo pri samom kraju utakmice između njegovog bivšeg kluba Manchester Uniteda i Chelseaja.

Činilo se na toj utakmici da će Erik ten Hag i njegov Manchester United osvojiti sva tri boda na ovom gostovanju, ali su sve uspjeli prokockati u posljednje dvije minute sudijske nadoknade.

Završnica ove utakmice bila je jedna od najdramatičnijih u historiji Premiershipa, a na kraju je otišla na stranu domaće ekipe i to najviše zahvaljujući Palmeru.

Iako je Chelsea prvi došao do vodstva, ekipa Manchester Uniteda je tu prednost uspjela okrenuti u svoju korist.

Oglasi

Ono najzanimljivije viđeno je u sudijskoj nadoknadi koja je trebala biti osam minuta, ali je trajala nešto duže. U 97. je dosuđen penal za Chelsea. Madueke je prošao po desnoj strani, Dalot ga je sapleo i Palmer pogađa sa bijele tačke za konačnih 3:3.

Malo ko je vjerovao da će domaći tim imati šansu da postigne još jedan gol, ali to se desilo i Palmer nakon kornera pogađa za veliku pobjedu domaće ekipe.

Dok je trajala drama u Londonu nekadašnji fudbaler Manchester Uniteda, Cristiano Ronaldo postavio je zanimljivu objavu na svoje društvene mreže, a navijači su čini se shvatili šta je Portugalac htio da kaže.

Ronaldo igra sjajno u Saudijskoj Arabiji i trenutno je najbolji strijelac u ovoj ligi sa 29 postignutih golova u 24 odigrane utakmice.

Palmer je postigao gol za poravnanje, a nekoliko sekundi kasnije Ronaldo je objavio svoju fotografiju iz Saudijske Arabije sa zanimljivim opisom.

Oglasi

"Sretni dani", napisao je jasno Cristiano Ronaldo.

Navijači su naravno odmah krenuli sa komentarima.

"Ne možete mi reći da to nije uradio namjerno", napisao je jedan od njegovih fanova.

"Nema šanse da je ovo slučajnost", dodao je drugi, dok je treći napisao: "Tajming je lud, ma tajming je tako smiješan", napisao je jedan fan Cristiana Ronalda.

Bilo kako bilo veoma zanimljiva objava Ronalda, tačnije sam tajming objave je jako zanimljiv. Posebno ako uzmemo u obzir način na koji se Portugalac rastao sa timom iz Engleske.

Podsjetimo, Ronaldo je raskinuo ugovor sa Manchester Unitedom krajem 2022. godine nakon što je u intervjuu sa Piersom Morganom jasno rekao da ne poštuje Erika ten Haga.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi