Neko od igrača Chelseaja je ljubomoran na Palmera - Odvratna poruka na lopti to najbolje govori!

Neko je otkrio svoje "pravo lice"

Neko od igrača Chelseaja je ljubomoran na Palmera - Odvratna poruka na lopti to najbolje govori!

Esmer Oštraković

Cole Palmer sinoć je odigrao utakmicu iz snova protiv Manchester Uniteda, te je sa tri gola srušio velikog rivala.

Nakon utakmice Palmer je od sudije uzeo loptu kao suvenir zbog tri gola koja je postigao protiv Manchester Uniteda, a posebno dramatična bila su posljednja dva gola.

Njegova ekipa imala je rezultatski zaostatak od jednog gola u 98. minuti, a samo dva minuta kasnije imali su prednost od 4:3. "Krivac" je bio upravo Palmer.

Ovaj mladi fudbaler je u Chelsea stigao iz Manchester Cityja za samo 40 miliona eura i jasno je da se radi o velikoj "krađi", jer Palmer ove sezone igra brilijantno.

On je ove sezone najbolji igrač Plavaca i postigao je čak 19 golova za svoj klub u svim takmičenjima. A, tek mu je prva sezona da konstantno igra za neki klub.

Oglasi

Nedavno je igrao i za reprezentaciju Engleske u prijateljskim utakmicama protiv Brazila i Belgije, a sada je ponovo impresionirao javnost svojim nastupom protiv Manchester Uniteda.

Sve je zaokružio tako što je kao suvenir uzeo loptu, a neki od saigrača iz Chelseaja odlučili su da se potpišu na nju kako bi bila posebna.

Ubrzo nakon toga fotografija je ugledala svjetlo dana, ali su svi ubrzo shvatili da nije sve onako kako izgleda.

Naime, njegovi fanovi shvatili su da na fotografiji ima jedna poruka koja nije nimalo primjerena. Jedan od njegovih saigrača na loptu je napisao "sr**e od igrača".

Oglasi

Još uvijek nije poznato ko je to uradi, ali sigurno je da će i to ubrzo biti veoma jasno. Naravno, predpostavlja se da se radi o šali, ali ko zna, možda to i nije slučaj.

Ko je Cole Palmer?

Cole Palmer prošao je kompletnu omladinsku školu Manchester Cityja, a u prvi tim je prekomandovan u sezoni 2021/2022.

Iako se radi o vrhunskom talentu Pep Guardiola to nije prepoznao. Koristio ga je u svega 41 utakmici u kojima je mladi fudbaler postigao šest pogodaka uz dvije asistencije.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zatražio je Palmer javno od kluba da ga prodaju, a Pep Guardiola kao da je jedva dočekao i brzo je za gotovo 40 miliona eura završio u Chelseaju.

Palmer je ove sezone bez ikakve dileme najbolji fudbaler Plavaca. Odigrao je 46 utakmica u svim takmičenjima i ima učinak od 19 golova i 12 asistencija.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti