Eriksen ima dvije ponude

Potvrdio njegov agent

Eriksen ima dvije ponude

Samir Mlaćo
Christian Eriksen jučer se i zvanično razišao sa Interom.

Eriksen je jučer stigao u Milano, a već ranije je bilo jasno da će saradnja biti prekinuta.

Sve se desilo pomalo neočekivano, s obzirom da je Eriksen igrao veoma dobro i bio važna karika u Interu.

Ipak, na početku EP doživio je srčani udarac, te mu je zahvaljujući brzo reakciji doktora spašen život.

Ugrađen mu je defibilator i dozvoljeno mu je da se aktivno bavi nogomet, ali ne i u Italiji gdje postoji jasno pravilo za igrače sa bilo kakvim srčanim problemima.

Početkom ovog mjeseca Danac se vratio na teren i počeo sa treninzima u Odenseu. Trenutno uglavnom trči, ali postoje i vježbe sa loptom te udarci na gol.

Njegov agent Martin Schoots ipak kaže da Eriksen ima na stolu dvije ponude, te da će uskoro donijeti odluku.

“Nastavit će da igra“, tvrdi on.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Veznjak bi se navodno mogao vratiti u Holandiju i to u ekipu Ajaxa za koju je nastupao od 2009. do 2013. godine kada je otišao put Londona i potpisao za Tottenham.

Podsjetimo, karijeru je započeo u mlađim kategorijama Odensea. Za Inter je odigrao 60 utakmica na kojima je postigao osam golova i upisao tri asistencije.

Top Komentari

Miskee
Ajax bi mu bilo najbolje rješenje
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti