Eriksen će zabiti nož u leđa Tottenhamu? Sada je sve u rukama Intera

Dobili ponudu Topnika

Eriksen će zabiti nož u leđa Tottenhamu? Sada je sve u rukama Intera

E. Čaušević

Danski veznjak Christian Eriksen stigao je u Inter u januaru kao veliko pojačanje iz Tottenhama.

Inter je platio Eriksena 20 miliona eura i očekivalo se da Danac bude veliko pojačanje u veznom redu. Ipak, Eriksen većinu utakmica počinje s klupe i očito je da nije u najboljim odnosima s Antoniom Conteom.

Eriksen nije pokazao ni dio onoga što se od njega očekuje u Interu, ali to mu je teško uraditi s minutažom koju ima. Iako je stigao prije manje od godinu dana već se špekuliše da će u januaru napustiti Inter.

Corriere dello Sport je objavio jutros da je Inter spreman da pusti Eriksena i da čekaju ponude za njega. Navodno, prvi se javio Arsenal koji je ponudio Interu razmjenu igrača.

Arsenal želi u svojim redovima Eriksena iako je on igrao za ljutog gradskog rivala, a u suprotnom pravcu spremni su da puste Granita Xhaku. Topnici žele da se transfer desi već u januaru, te sada čekaju odgovor Intera.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Također, Inter je u razgovorima i s Manchester Unitedom koji im također nudi zamjenu igrača, a u igri su Fred i Nemanja Matić. Interes za Eriksena je veliki i bit će zanimljivo vidjeti na koju opciju će na kraju pristati klub s Meazze.

Da li će Eriksen nabiti nož u leđa navijačima Tottenhama odlaskom u Arsenal ostaje nam da vidimo.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti