Prve "žrtve" u reprezentaciji Hrvatske zbog Domagoja Vide

Brozović i jedan član stručnog štaba imaju koronu

Prve "žrtve" u reprezentaciji Hrvatske zbog Domagoja Vide

E. Čaušević

Reprezentacija Hrvatske igra večeras u gostima protiv Švedske meč Lige nacija, a ovu utakmicu propustiti će Marcelo Brozović.

Hrvati su prije nekoliko dana igrali prijateljski meč u Istanbulu protiv Turske, a svi su bili u šoku kada je na poluvremenu došla obavijest da je Domagoj Vida pozitivan na koronavirus.

Vida je odigrao prvo poluvrijeme, te je na poluvremenu odmah zamijenjen i otišao je u izolaciju. No, bilo je jasno da će sigurno neko još "platiti" zbog toga, te su se igrači Hrvatske ponovo testirali nakon dolaska u Švedsku.

HNS je sinoć potvrdio da u svojim redovima imaju još jednog zaraženog, a to je Marcelo Brozović. Također, pored Brozovića zaražen je i jedan član stručnog štaba.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Ovo je izazvalo pravu ljutnju na Apeninima, a pogotovo kod čelnika Serije A koji su zabranili igračima iz ove like da idu na reprezentativna okupljanja baš zbog ovakvih stvari, ali mnogi su se oglušili na takvu odluku.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Realist
Bez Vide i onako igramo bolje a bez Broza smo ih zadnji put dobili
0 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi