Eriksen bira između tri kluba
Foto - EPA

Napušta Inter

Eriksen bira između tri kluba

Midhat Šljivak

Christian Eriksen napustit će Inter u zimskom prelaznom roku.

Danski fudbaler nije u planovima Antonija Contea. Ne uklapa se u njegov sistem igre i on će ove zime ponovo promijeniti klub.

Tuttsport tvrdi da su tri tima pokazala interes za angažovanje danskog fudbalera. To su PSG, Bayern i Arsenal i među ovim ekipama treba tražiti njegov novi tim.

Nije još poznato da li će Eriksen otići u zamjenu za drugog fudbalera ili će ga Inter uspjeti prodati, ali jasno je da on neće više biti član Nerazzurra.

Potražite više informacija na temu Serie A:

PSG je navodno umjesto novca (30 miliona eura) spreman ponuditi razmjenu za Leandra Paredesa, Bayern nudi Corentina Tolissoa, a Arsenal Granita Xhaku.

Vrlo brzo ćemo znati gdje će Eriksen završiti, a on svoj boravak u Milanu neće pamtiti po dobrom.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Klackalica
Tolisso, Xhaka i Paredes..ne mozes sastavit jednog dobrog igrača od njih trojice. Conte debilcino talijanska
6 7
Sloboda
Tolisso je dobar, samo mi treba prilika koju u Bayernu nije dobio
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi