Eriksen pokazao nezadovoljstvo: Nisam došao u Inter da sjedim na klupi

Danac želi da igra

Eriksen pokazao nezadovoljstvo: Nisam došao u Inter da sjedim na klupi

Endin Čaušević

Danski veznjak Christian Eriksen početkom ove godine stigao je u Inter kao veliko pojačanje iz Tottenhama.

Eriksen je u italijanski klub došao za 27 miliona eura i očekivalo se da će se brzo izboriti za mjesto u startnoj postavi. No, Antonio Conte mu baš ne daje minutažu koju je očekivao, te je Eriksen pokazao nezadovoljstvo zbog toga.

Naime, Danas je u dosadašnjem dijelu sezone odigrao svega 73 minute u dvije utakmice i jasno je da nije zadovoljan svojim statusom u klubu s Meazze.

On je danas jasno poručio da u Inter nije došao kako bi sjedio na klupi i zbog toga ne bi bilo iznenađenje da napusti italijanski klub u januaru ukoliko se situacija ne promijeni.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Ne želim da sjedim na klupi cijelu sezonu. Nadam se da to nije namjera trenera ili kluba. Bit će ovo duga sezona s dosta utakmica i očekujem da igram. Nikada nije lijepo kada sjedite na klupi i nezadovoljstvo sigurno raste", rekao je Eriksen i dodao.

"Od mene dosta očekuju i ljudi mislie da ću praviti razliku u svakoj utakmici, ali to se još nije desilo. Zbog toga me mnogi gledaju drugačijim očima. Imao sam odličan start kada sam došao, ali sada je za mene ovo nova situacija i nadam se da će se to promijeniti".

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi