Eriksenovo konačno 'ne' Levyju

Danac je donio odluku

Eriksenovo konačno 'ne' Levyju

Pokušaji Tottenhama da zadrže u svojim redovima Christiana Eriksena pokazali su se kao uzaludni.

U Tottenhamu su vjerovali da će Mourinhovim dolaskom na klupu Eriksen promijeniti odluku oko ostanka u klubu, ali ni to, niti nova ponuda Daniela Levyja, na kraju nisu dali rezultat.

Prema informacijama koje donosi 'The Sun', prvi čovjek kluba je prethodnih dana nudio Eriksenu dupliranje plaće, čime bi imao 150.000 funti na sedmičnom nivou, ali sjajni kreativac je kazao 'ne' i ostao pri stavu da promijeni sredinu.

Imajući u vidu da Eriksenu na kraju sezone ističe ugovor, u Tottenhamu neće imati izbora nego da ga prodaju u januaru, a već u redu za transfer stoje Real Madrid i Juventus.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Eriksen je u Tottenham došao još 2013. godine iz Ajaxa za 13,5 miliona eura, a u međuvremenu je za Spurse sakupio 292 nastupa, uz 68 pogodaka i 87 asistencija.

Top Komentari

teddy sheringham
Šuknu mu ga Danac. Nije lud da ide na sred sezone, bolje sačekati ljeto, uzeti sign on cifru i laganica dalje.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi