17

Komentari (17)

Red
Kakav Chelsea i Haaland, pa imaju Wernera i Abrahama na toj poziciji.. Haalanda će dobiti onaj od koga Raiola dobije najvišu proviziju, plus klub koji će mu masnu platu dati, ebe se njemu gdje igra. Zeznuto, dovedeš igrača i daš mu vjerovatno 300.000€ sedmično, odmah imaš 5 prvotimaca koji će reći "Hoću i ja".
Penderinos
A kako ti znaš da Raiola od njih nece dobiti tu proviziju jesi li ti mozda postao Gianluca di Marzio pa da znaš sve o transferima. Informisi se malo vidio bi da i ostali portali pisu o interesovanju Chelsea
Red
Pratim engleske, talijanske, spanske novinare a neki od njih daju informacije i prate samo određene klubove poput Chelsea, Man Utda, Livepoola, Barse itd tako da sam informisan. Vijest je prenio skysports, a od skysportsa i pouzdanosti je ostalo samo ime.
MUFCDOGROBA
I Werner i Havertz nade fudbala otisle u celzi i gdje su sad?
amer_sa90
Sta bolan gdje su sad pa Chelsea je top kakav je bio zadnje dvije sezone i pomenuti dvojac igra standardno dobro pogotovo Werner. Ali vidim da si fan uniteda pa izvini
MUFCDOGROBA
Po rezultatima se i ne vidi taj efikasni dvojac, sa drugog ste pali 6 Werner nije gola dao 9 utakmica vec...
Penderinos
Nek se za vas europski fudbal igra cetvrtkom ostalo nije ni bitno
lopov84
Nece on nigdje u januaru sta vam je?! Dortmund ima samo njega kao pravog špica (zamjena mu 16.-godišnjak) i sad ce kao da ga prodaje???
Mele
Milioni mogu sve, ali nije to klub za njega, ako odluci da ode u Bayern, bice bolji od Lewangolskog sigurno. Real je nesiguran , Psg sa Neymarom i Mbappeom bi bili nezaustavljivi.City svakako je klub koji oze biti naredna stanica...Barselona zavisi od novog predsjednika i novog trenera..
Grohot
djesi strucnjak, nisam te prepozno na prvu
Penderinos
Nisam znao da imamo transfer gurua na portalu
NKZ1922
Bolje ovakvi strucnjaci koji ce makar pisati o sportu, nego beskorisne debilcine poput ovog @Penderinos od kojeg ne mozes procitati ni nesto korisno, a pogotovo pametno.
Penderinos
@NKZ1922 Arsustotele izvini nisam te prepoznao
gallardo.la
Mele ja se slazem sa tobom
NKZ1922
@Penderinos sta ti je, da se nisi slagiro, daj boze?
Fele
Očito da to nije jedina stvar koju nisi znao ;)
Penderinos
@NKZ1922 idi u krevet, nije ti dobro
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.