Erling Haaland odlazi u Englesku, Borussiji 75 miliona eura?

Na meti Chelseaja

Erling Haaland odlazi u Englesku, Borussiji 75 miliona eura?

Edmir Škorić

Norveški reprezentativac Erling Haaland na meti je velikana širom Evrope i sve je izvjesniji njegov odlazak iz Borussije Dortmund.

Haaland je zimus stigao u Borussiju i već sada, godinu dana kasnije, spominje se njegov odlazak.

Chelsea se navodno najviše interesuje za talentovanog napadača, pa će Roman Abramovič reagovati i poslati ponudu od 75 miliona eura u Njemačku.

Haaland je prva želja Franka Lamparda u januaru, pošto će otići Olivier Giroud, a dolaskom Haalanda povećat će se značajno šanse Plavcima da ostanu konkurentni do kraja sezone u borbi za Premiership.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Chelsea je samo jedan u nizu klubova koji imaju Norvežanina na radaru, pošto ga žele i Real Madrid, Barcelona, Milan, Juventus, PSG i mnogi drugi.

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mele
Milioni mogu sve, ali nije to klub za njega, ako odluci da ode u Bayern, bice bolji od Lewangolskog sigurno. Real je nesiguran , Psg sa Neymarom i Mbappeom bi bili nezaustavljivi.City svakako je klub koji oze biti naredna stanica...Barselona zavisi od novog predsjednika i novog trenera..
4 5
lopov84
Nece on nigdje u januaru sta vam je?! Dortmund ima samo njega kao pravog špica (zamjena mu 16.-godišnjak) i sad ce kao da ga prodaje???
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi