Lukavi Erling Haaland sve posmatra iz prikrajka, njegov naredni korak zavisi od Kyliana Mbappea!
Erling Haaland bi u Real Madrid, ali...

Ima plan, ali nije sve na njemu

Lukavi Erling Haaland sve posmatra iz prikrajka, njegov naredni korak zavisi od Kyliana Mbappea!

E. Ganibegović

Saga oko Kyliana Mbappea nije riješena. Navodno je izabrao Real Madrid, no ni u šta ne treba biti siguran prije zvanične potvrde. Oko svega se sada uključila priča oko Erlinga Haalanda.

Otakako se pojavio na velikoj sceni u dresu RB Salzburga Erling Haaland dominira. Nastavio je istim tempom i kao igrač Borussije Dortmund.

Sa Signal Iduna parka odlazi za 60 miliona eura u Manchester City u ljeto 2022. godine i u prvoj sezoni s ovim klubom osvaja tripletu.

Osvojio je Norvežanin sa Cityjem Premier ligu, FA Cup, Ligu prvaka, a kasnije 2023. godine je podigao i trofej prvaka svijeta na klupskom nivou.

Čini se da se već pomalo zasitio na Etihadu. Željan je novih izazova, a najpoželjnija destinacija za njega je Real Madrid, ako bi došlo do toga da napušta City.

Međutim, poznato je da Real Madrid vodi mrtvu trku za potpis Kyliana Mbappea. Od Francuza bi trebao zavisiti i naredni korak Norvežanina.

Oglasi

Ako Mbappe stigne na Santiago Bernabeu, planira produžiti ugovor s Manchester Cityjem. Inače, Haaland želi da obuče dres Real Madrida, koji već mjesecima motri na njegovu situaciju.

Pep Guardiola: Zaljubljeni smo u Haalanda

Pep Guardiola je također sve prokomentarisao. Istakao je da mu je želja da Norvežanin što duže ostane u klubu.

"Šta ti misliš? Da ne želimo da Erling ostane ovdje sljedećih 10 godina? Iskreno. Da, želimo da ostane u ovom klubu što je duže moguće. Zaljubljeni smo u njega. Želimo zadržati naše najbolje igrače.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Trebaju nam dobri igrači. Promjena će se dogoditi kada Erling Haaland odluči produžiti ugovor ili ne.

Ako neko želi Haalanda, to je lako. Nazovi Manchester City i pitaj. To radimo kada želimo da dobijemo nečiji potpis. Nije komplikovanije od toga", rekao je Pep Guardiola, prenosi The Sun.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Svi žele samo Real Madrid , ti si najveći nek crknu dušmani ...dođi i ti pa da se ugasi fudbal hahaha
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi