8

Komentari (8)

NoSikiriky
Da vam je Ronaldo u ovom rekordu ne bi se mnogi bunili, tipa fudbalskiznalac, kulla ado i Nodze...Ne bi se vi bunili dajem u ruku u vatru!!
Ecosport
Treneri imaju svoje neko viđenje i svoje razloge. Svi kritikuju zamjenu, a šta bi tek govorili da ga nije zamijenio i on se povrijedi u 70. minuti? Onda bi svi objesili Guardiolu. Tako da ovo treba razumjeti i prihvatiti. Holand nije narcisoidni debil ko Penaldo da samo misli na sebe. Ako bude imao poniznost Messija i nastavi ovako, on će biti najbolji strijelac/napadač svih vremena. Možda neće biti najbolji igrač, ali među napadačima, definitivno.
NodzeRM
Ovaj bi jos tri zabio do kraja utakmice.. ali Pepcina je tu da cuva Messiov rekord!.
DamirS
Bez obzira na razlog zbog kojeg je Haaland izašao iz igre....ali pogledajte samo na YT Haalndove, Messijeve i Adrionove golove (po 5 komada u LP) pa ćete vidjeti način na koji su sva trojica davali golove. Onda ćete valjda skontati kolika je razlika između ova 3 igrača.
Drakula
Jedva cekam da ovo smece od trenera ode koji svojom uspavankom tika taka podize nervozu medju navijacima i igracima. GVARDIOLA ODLAZJ
Kulla_Ado
****m ja mater Gvardioli onu egoisticnu za ovaj Potez.
FudbalskiZnalac
Guardiola idiot od trenera, svako normalan bi ga ostavio ali mora se on uvuci kepecu jos vise u guzicu da mu ostane rekord..
MaDaj
Ja glupih tema majko moja ... vodis 6:0 prosao si dalje,, sta treba da ostavis tipa koji je zabio 5 golova na terenu da ga neki moron polomi??? stvarno ste djetinjasti
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.