6

Komentari (6)

denimen9
MaDaj
prije tri dana "Jedan klub odustao od Erlinga: Bezobrazne zahtjeve ne mogu ispuniti ni bogati šeici" da kopiram sam sebe "cekaj 24 sata ovi ce objaviti 6 razlicitih clanaka na istu temu. U jednom ce vec potpisati za Real, u drugom ce biti fotka dvojnika koji kupuje stan u barceloni, u trecem on i gvardiola pecaju ribu .. dakle nema poente komentirati cekaj vijest koja tebi odgovara hahaha"
Goran86
Kristalni igrac
cogoH
Pa jucer ste pisali da city nece dovest halanda hahah sta sutra opet ce do barce ? Jasno da je kriza u svijetu al ne morate svaki dan mjenjat pricu da zaradite .
Mostarac94
Svako malo povrijeđen, igracina al precjenjen zavrsit ce ko Aubamejang
Mostarac94
Pa realno nisu ga prodali kd je trebalo pa je zavrsio u arsenalu
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.