Haaland sve dogovorio sa Cityjem? Oglasio se i Pep Guardiola

Norvežanin seli u Englesku

Haaland sve dogovorio sa Cityjem? Oglasio se i Pep Guardiola

Edmir Škorić

Jutros je Sky Sports objavio kako je Erling Haaland postigao usmeni dogovor sa Manchester Cityjem.

Haaland se dugo povezuje s najvećim evropskim klubovima, a navodno je City sve dogovorio i platit će 75 miliona eura odštete za Norvežanina, koji igra fantastično, zbog čega su ga redom željeli Real Madrid, PSG, Barcelona, Bayern, City, United...

Čini se da je City najkonkretniji i da će on na ljeto u svojim redovima imati golgetera koji ima tek 21 godinu. Pored velike odštete Borussiji, City će igraču plaćati 500.000 funti sedmično, dobar dio kolača dobit će i agent Mino Raiola, dok će Borussia umjesto njega dovesti Karima Adeyemija iz Salzburga.

Haaland je bio tek druga želja Pepa Guardiole nakon Harrya Kanea, ali Tottenham nije želio da čuje za ponude tako da je transfer Kanea propao pa su Građani odmah krenuli u realizaciju Haalandovog transfera i čini se da su posao odradili uspjepšno.

Pep Guardiola je odbio da komentariše najnovije glasine koje povezuju njegov klub s Haalandom.

On nije htio ni da potvrdi, a ni da demantuje ono što je jutros objavljeno u inostranim medijima.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Nemam odgovor na vaše pitanje. Trenutno imam drugih briga u glavi i ne mogu razmišljati o onome što će biti sljedeće sezone", kazao je Guardiola uoči utakmice s Brightonom u Premier ligi.

Upitan da li žali zbog svog izbora na Wembleyu i poraza od Liverpoola u polufinalu FA kupa, Guardiola je rekao: "Ne. Razumijem mišljenja navijača. Oni imaju svo moje poštovanje da daju svoje mišljenje, ali moj izbor je bio iz mnogo razloga", poručio je Pep.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

MaDaj
Ako ovaj tip dodje i bude zdrav, city postaje u engleskoj Ono sto je PSG u francuskoj….. ebi ga ustvari to već jesu 3 od zadnje 4 digli ?
3 1
Audirs
Idi više života ti !!!! Ne mogu lika očima da vidim, skroz je antipatičan. ???
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi