Ležerni Haaland odjeven u trenerku danas stigao u Manchester, Pep je odmah imao zahtjev za njega

Ubrzo će potpisati ugovor

Ležerni Haaland odjeven u trenerku danas stigao u Manchester, Pep je odmah imao zahtjev za njega

E. Škorić

Norveški reprezentativac Erling Haaland danas je prvi put stigao u Manchester nakon što je prije nekoliko dana postalo poznato da je novi igrač Cityja.

City je postigao dogovor s Borussijom iz Dortmunda, Haaland je novi član Cityja, no još nije zvanično potpisao za novog prvaka Engleske, mada je to naravno sada samo puka formalnost.

U utorak je sletio u Manchester, ležerno odjeven u trenerku, a prema pisanju britanskog tiska, odmah je otišao u ordinaciju doktora Ramona Cugata, inače saradnika Cityjevog menadžera Pepa Guardiole.

Pep je zamolio 21-godišnjeg napadača da napravi dodatne pretrage kako bi se utvrdilo je li na optimalnoj fizičkoj razini s obzirom na to da je u posljednje vrijeme imao problema s povredama.

Također bi danas ili sutra Haaland trebao imati sastanak s predstavnicima Manchester Cityja kako bi finalizirali ugovor.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Iako su to za sada isključivo medijska predviđanja i glasine, očekuje se da Haaland zarađuje blizu 400.000 funti sedmično, te će uz Kevina de Bruynea biti najplaćeniji nogometaš Građana.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

BiH1510
Hahahahah mali najjaci
2 0
K79
@King_Kenny bas me interesuje kako će proći u duelu sa virgilom nešto imam osjećaj da mu neće ići bas glatko ko u njemačkoj al bit će interesantno u svakom slučaju :D
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi