Marcina naslovnica i Realova "pojačanja" s kraja prošle godine predmet ismijavanja

Tada je sve izgledalo drugačije

Marcina naslovnica i Realova "pojačanja" s kraja prošle godine predmet ismijavanja

E. Škorić

U Real Madridu su imali velike planove, ali ostali su razočarani.

Real Madrid se dugo vremena povezivao sa dvojicom ponajboljih napadača današnjice, Kylianom Mbappeom i Erlingom Haalaandom.

Mbappe je čak bio obećan Realu, trebao je da dođe kao slobodan igrač iz PSG-a ovog ljeta, no u "pet do 12" je Kraljevima saopštio da će ipak ostati u Parizu. Bio je to drugi udarac za Florentina Pereza i Kraljeve nakon što je nešto ranije Erling Haaland potpisao za Manchester City.

Upravo su Norvežanin i Francuz krajem prošle godine krasili naslovnicu madridskog sportskog lista "Marca". Tada su u Španiji bili uvjereni da će čak obje zvijezde od ljeta zaigrati za Real.

Ipak, ništa od toga, Real je primoran da traži neka skroz druga rješenja, a pitanje je može li sada bilo koje drugo pojačanje utješiti navijače ovog tima nakon što su bili uvjereni u dolazak najvećih zvijezda današnjice.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Manchester City i PSG ponudili su nevjerovatno bogate ugovore za nogometaše i čini se da ni Real, a posebno ne Barcelona trenutno ne mogu parirati bogatim Arapima.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Ecosport
Sad će ih Liverpool karnut u finalu.
1 8
user1576541640
Djaba im pare opet ih Real isqaro
7 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti