Lakrdija na Etihadu, Haalandu pukao film i pokazao kako izgleda kad poludi: "Od*ebite, od*ebite!"

Nevjerovatna sudijska greška

Lakrdija na Etihadu, Haalandu pukao film i pokazao kako izgleda kad poludi: "Od*ebite, od*ebite!"

Admin Čaušević

Erlind Haaland je možda po prvi put u svojoj karijeri izgubio živce i to zbog nevjerovatnog sudijskog propusta. Sve se dešavalo u posljednjim minutama utakmice Manchester City - Tottenham kada je Norvežanin naprosto eksplodirao od bijesa i nezadovoljstva. 

Manchester City i Tottenham su odigrali još jedan klasik Premiershipa. U meču punom uzbuđenja i preokreta viđeno je šest golova uz podjelu bodova 3:3.

Meč je obilježila velika sudijska greška u finišu meča te se još jednom pokazalo da sudije u Engleskoj definitivno nisu na nivou najjače fudbalske lige svijeta.

Nakon što je fauliran sa leđa, Haaland se uspio podići na noge te je uputio idealan pas prema Jacku Grealishu koji je imao otvoren put ka golu Tottenhama.

U tom trenutku na scenu stupa glavni sudija Simon Hooper koji zaustavlja igru, svi prekršaj nad Haalandom i vraća loptu nazad.

Oglasi

Sve to je do ludila dovelo mladog Norvežanina koji pokazao kako to izgleda kada mu žargonski rečeno pukne film.

Haaland je psovao sve redom, signalizirao rukama da se sve prekine, te je nakon posljednjeg sudijskog zvižduka odjurio u svlačionicu.

Možda i najbolji napadač svijeta je poznat kao miroljubiv fudbaler koji nije sklon incidentima, međutim ovaj put nije mogao istrpiti nepravdu.

Mnogi će se složiti da je Haaland još jednom bio u pravu, a ova je scena samo jedan u nizu skandaloznih ove sezone kada su u pitanju sudijske odluke.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Do sada je nekoliko klubova protestvovalo i smatralo se žrtvom, prije svih Liverpool i Arsenal. Ovaj put na redu je Manchester City.

Inače, remiju na Etihadu su se svakako najviše obradovali Redsi i Topnici pošto su prestigli Građane na tabeli. Ekipa iz Londona je lider sa 33 boda, slijede Liverpool sa 31 te City sa 30.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

King_Kenny
...treba ga suspendovati na 3 utakmice,kakvo je ovo divljacko ponasanje,Boze sacuvaj...sudija donio odlicnu odluku,ucinilo mu se da je igrac kojem je upucena lopta u offsideu i vratio prekrsaj...
3 4
Culer
Što je simpa, ovakve greške sudija se ponavljaju uvijek kada igra Tottenham. Prvo protiv Liverpoola, sada City.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi