U blizini Bernabeua se sinoć 'pojavio' Haaland - U Madridu tvrde da je u pitanju samo jedno

Već slave njegov dolazak

U blizini Bernabeua se sinoć 'pojavio' Haaland - U Madridu tvrde da je u pitanju samo jedno

Edmir Škorić

Fudbaleri Real Madrida sinoć su ugostili Granadu i slavili sa 2:0 u ligaškoj utakmici, pa je jasno da će kraljevski tim ostati na vrhu tabele.

Girona je nešto ranije zasjela na vrh tabele, no opet se Real vratio na prvo mjesto. Pogocima Brahima Diaza i Rodryga ova ekipa je rutinski upisala novi trijumf, iako je ponovo igrala bez osmorice važnih igrača.

Uspijeva Carlo Ancelotti da izvuče maksimum iz svih igrača, pa i oni koji su manje igrali ranije ove sezone, danas djeluju kao veoma bitni članovi prve postave.

Zadovoljni navijači Reala ponovo su nasmijani napustili stadion, ali postoji stvar zbog koje ne prestaju rasprave među njima, a radi se o Erlingu Haalandu. Poznato je da se Norvežanin povezuje sa Realom, iako je trenutno igrač Manchester Cityja, a ovaj put se njegov lik mogao vidjeti u Madridu.

Naime, u blizini stadiona Santiago Bernabeu, navijači Reala mogli su da vide Erlinga Haalanda na velikoj reklami. Norveški reprezentativac zastupnik je kompanije Midea, za čije potrebe je pozirao i našao se na velikom reklamnom panou.

Oglasi

Ništa tu nema sporno, ali navijači Reala uvjereni su da je Haalandovo "pojavljivanje" u blizini Bernabeua dobar znak da će fudbaler na ljeto doći u klub, iako je zaista to u ovom trenutku teško za očekivati.

Real želi jednog od superstarova, ali ipak više je foksuiran na Kyliana Mbappea i radi na tome da Francuza dovede iz PSG-a, dok oni najoptimističniji među Kraljevima vjeruju da će Mbappe i Haaland zajedno zaigrati u bijelom dresu, što bi bilo nezaustavljivo za sve odbrane svijeta.

Midea je jedna od vodećih i najvećih svjetskih proizvođača kućanskih aparata, a sa Haalandom ima potpisan ugovor od ljeta ove godine, s tim da njihova saradnja datira od 2020. godine.

Eric Wang , predsjednik Midea Group Smart Home Business rekao je: "Erling Haaland poznato je ime, igrač kojeg cijeli svijet gleda i o kojem priča. On je tako skroman, a tako moćan, a sa svoje 23 godine ima takav potencijal – slično našem brendu Midea. Drago nam je što danas započinjemo naše partnerstvo s njim."

Sam Haaland nahvalio je kompaniju koju predstavlja.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Primijetio sam logotip Midea na stadionu Etihad i saznao sam za njihovu veličinu i ambicije, drago mi je što sam danas postao globalni ambasador robne marke. Prvi video koji smo snimili prije nekoliko sedmica bio je jako zabavan i veselim se što ćemo zajedno raditi i dalje."

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Amansio
Ja vidio bilbord na SCC isto Halnda da neće u Želju ili Sarajevo, kako glupo, kako glupo novinarstvo.
0 0
Amansio
Ja vidio bilbord na SCC isto Halnda da neće u Želju ili Sarajevo, kako glupo, kako glupo novinarstvo.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi