Haaland je postao predmet ismijavanja nakon prve zvanične utakmice u dresu Građana
FOTO: EPA

Dobio je lošu ocjenu

Haaland je postao predmet ismijavanja nakon prve zvanične utakmice u dresu Građana

H. Zilić

Liverpool je došao do prvog trofeja u sezoni.

U finalu Community Shielda savladali su Manchester City sa 3:1.

U oba tima igrala su najskuplja pojačanja ovog ljeta. Dok je Darwin Nunez zabio treći pogodak za Redse u redovima Citya Erling Haaland nije imao svoju noć.

Haaland je propustio nekoliko odličnih prilika, posebno se izdvojio promašaj u sudijskom vremenu koji je postao hit na društvenim mrežama.

Nakon utakmice Norvežanin je postao predmet ismijavanja, obzirom da je dobio ocjenu 6.2 i bio je jedan od najlošijih igrača Građana na terenu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Pojedini navijači već komentarišu da pare ne igraju i da engleski fudbal nije Bundesliga, no vidjet ćemo kako će se Haaland pokazati kada krene ligaška sezona.

Ako se po jutru dan poznaje, mogla bi biti turbulentna sezona za norveškog napadača.

Top Komentari

King_Kenny
...rekoh ja,Bayernliga je 5 nivoa ispod EPL...lahko je tamo dominirati.
0 4
Asam85
Daj te mu još 100 miliona, propali dabogda, dok djeca u Africi umiru od gladi.
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti