Rezervni igrači Greuther Furtha stali kod gola i ometali Haalanda dok je pokušavao izvesti penal

Sudija je sve to vidio i opomenuo ih

Rezervni igrači Greuther Furtha stali kod gola i ometali Haalanda dok je pokušavao izvesti penal

E. Čaušević

Borussia Dortmund igra na svom terenu protiv Greuther Furtha meč 16. kola njemačke Bundeslige.

Dortmund je od početka meča krenuo ofanzivno i uspio je da povede sa 1:0 u 21. minuti golom Hazarda, ali je pogodak Belgijanca poništen zbog ofsajda.

No, samo desetak minuta kasnije domaći tim uspio je da dođe do prednosti.

Nakon udarca Haalanda jedan od igrača gostiju igrao je rukom, a nakon što je pogledao VAR snimak sudija je svirao penal.

Upravo je Haaland uzeo loptu i namjestio je na bijelu tačku, a nevjerovatno je da su ga rezervni igrači G. Furtha koji su se zagrijavali pokušali omesti.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Oni su stali skoro iza gola svog golmana, ali je sudija to vidio i tražio je od njih da se pomjere i opomenuo ih da to ne smiju da rade. Haalanda to nije poremetilo, te je rutinski zabio gol za 1:0.

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Klicko
Napokon je i Haaland preuzeo izvođenje penala.Da ih je pucao do sada Lewandowski bi drugi bio.
0 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi