Haaland se obrukao promašajem penala, ali svi pričaju o bezobrazluku Goretzke

Uspio je poremetiti koncentraciju Norvežaninu

Haaland se obrukao promašajem penala, ali svi pričaju o bezobrazluku Goretzke

Endin Čaušević

Bayern i Manchester City igraju trenutno revanš meč četvrtfinala Lige prvaka, a prvi dio susreta obilježio je promašen penal Erlinga Haalanda. No, ono što je Leon Goretzka uradio prije toga je glavna tema na društvenim mrežama.

City je u prvoj utakmici prošle sedmice na Etihadu pobijedio sa 3:0 i već je jednom nogom u polufinalu, no Bayern se do samog kraja sigurno neće predavati.

Bavarci su furiozno otvorili utakmicu i imali nekoliko velikih prilika, ali nisu uspjeli da savladao Edersona.

Sve je u ovom dvomeču engleski klub mogao da riješi u 37. minuti kada su gosti dobili penal.

Odgovornost je preuzeo Erling Haaland koji je namjestio loptu na bijelu tačku, ali je očajno šutirao preko gola na oduševljenje navijača Bayerna, te je ostalo 0:0.

No, ono što je sigurno poremetilo koncentraciju Haalandu je potez Leona Goretzke koji je glavna tema na društvenim mrežama.

Oglasi

Goretzka je pokazivao prvo da Haaland nije dobro namjestio loptu na penal, a kada ga je sudija Turpin upozorio da se mora pomjeriti iza linije šesnaesterca on nije odustajao.

Nakon toga veznjak domaćeg tima pokazao je da je tu i neki predmet na terenu i sam ga je odlučio izbaciti i tek onda se skloniti.

Sve to je sigurno poremetilo koncentraciju Haalandu koji je pokušavao ostati hladan na te poteze Goretzke, ali jasno je da to nije uspio što se najbolje vidjelo po očajno izvedenom penalu.

Šta se dešavalo prije penala i promašaj Haalanda pogledajte OVDJE.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Podsjećamo, pobjednik iz ovog duela u polufinalu Lige prvaka igra protiv aktuelnog prvaka Real Madrida.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Robijasi_It
kolko god se haland obrukao sto vi novinari možete se obrukati izjavama i naslovima nemoze niko ni bruka halanda nije ti ravna
3 0
Ali jedno je sigurno vide se suđenje za City leti odamh za crveni , Penal , sjecka , jbg mora se biti realan
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi