Počelo je: Erling Haaland zabio prvijenac u Premier ligi!

City poveo

Počelo je: Erling Haaland zabio prvijenac u Premier ligi!

E. Ganibegović

West Ham i Manchester City upravo igraju utakmicu prvog kola Premiershipa.

City je u 28. minuti stigao do gola preko De Bruynea koji je poništen zbog ofsajda, no ipak je nakon osam minuta rezultat promijenjen.

Erling Haaland, kojem je ovo debi u jednoj zvaničnoj utakmici za Manchester City, sjajno je prošao i izborio penal kada ga je faulirao domaći golman.

Norvežanin je preuzeo odgovornost i lagano matirao Areolu koji je ušao u 28. minuti umjesto Fabianskog.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Prvijenac Haalanda u Engleskoj pogledajte klikom OVDJE. 

Ranije danas odigrane su još dvije utakmice. Manchester United izgubio je od Brightona (1:2), dok su Leicester i Brentford podijelili bodove (2:2). 

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

King_Kenny
...mislim da ce ove sezone biti mrtva trka u broju penala za klubove iz Manchestera...prognoziram da ce ovi Arapi prebaciti 20 komada ove sezone...
0 12

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi