9

Komentari (9)

MaDaj
Komedija … ono kad se nabacujes avionu i onda je vidiš u krilu kod nekog drugog, pa tjesis sam sebe kako je nikad nisi ni htjeo :)
Mele
Otac mu je igrao tamo, on je rodjen U Engleskoj, zasto da ne zaigra tamo ?? Novac, dobra ekipa, san Liga prvaka..Koga li ce Pep da proda, Arsenal se dvoumi izmedju Jesusa i Raheema, Mahrez je u igri pa i Bernardo. onaj od 100 miliona nije ispunio ocekivanja, bice promjena u timu, neki ce sigurno otici, jos fali Deklan Rice u veznom redu i to je to.
Lordiox1
A i sad Guardiola mora mjenjat taktiku, on je poznat da ne koristi napadače u svojoj formaciji, ili će možda Halland igrati krilo?
MaDaj
Sine, doveo je ibrahimovica u Barcu, doveo je lewandovskog u bayern… Davida villu u Barcelonu… o čemu pričamo ?
Lordiox1
Od kad mu je otišao Aguero nema pravog špica sem Jesusa, a njega koristi kao krila a ne špica
user1613662710
Hahahhaha ovo je smijesno za procitat cuj nmg garantovat mjesto u startnoj postavi,samo su ljubomorni sto je covjek realno izabrao bolji klub to sto ih je Real izbacio je samo sreca desilo se sad i nikad vise
bazaorao
pojma ti nemaš
atomskimrav
Bolje i dvije kvalitetno, odnosno kako on to radi trenutno, a njegovih 10 kakve ce biti to ćemo vidjeti. S tim da je sklon povredama i to igra ulogu. Mada je kada je zdrav masina je.
user1647539682
Al taj Benzema moze igrati jos 2 godina a Haland jos 10 u tome je razlika.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.