Haaland najbližima otkrio veliku tajnu

Ide u Real?

Haaland najbližima otkrio veliku tajnu

E. Škorić

Nema konačne odluke još uvijek, ali navodno je Erling Haaland njemu bliskim osobama otkrio gdje nastavlja karijeru.

Haaland je već neko vrijeme van stroja zbog povrede, no trener Borussije Dortmund je najavio njegov povratak i već ovog vikenda putotvat će s ekipom u Wolfsburg, te bi mogao dobiti koju minutu, a očekuje se da za derbi protiv Bayerna bude potpuno spreman.

U međuvremenu, ne prestaju glasine o njegovoj budućnosti, pa se 21-godišnji Norvežanin nastavlja povezivati s najvećim evropskim klubovima, a najviše se govori o transferu u Real Madrid.

Erling je u nekoliko navrata nekim bliskim prijateljima i članovima uže porodice rekao kako želi da ide u Real i da je odlučan da u Madridu nastavu karijeru.

Očekuje se da Haaland ostane u Borussiji do kraja sezone, a onda će uslijediti transfer. Oslobađajuća klauzula u njegovom ugovoru s Borussijom iznosi 75 miliona eura i na snagu stupa od ljeta.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Mino Raiola, Haalandov agent, nedavno je otkrio da njegov klijent posjeduje kuću u Španiji, ali mnogo bi još moglo ovisiti o tome hoće li Galaktikosti uspjeti dovesti Kyliana Mbappea iz Paris Saint-Germaina.

Osim Reala, puno se govori o engleskim timovima poput Chelseaja, Cityja, Liverpoola i Uniteda i igrač je ljubitelj engleskog Premiershipa, ali igranje u dresu Real Madrida za njega je nešto posebno.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Neddim1
Vinicius, Halland i Mbappe... strasno
10 3
Lona87
A jučer pisali da više voli Barcu i da ne želi u Real
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi