Raiola dao ogroman nagovještaj o Erling Haalandu: "Još je rano, ali..."
Foto - Screenshot

Nije mogao pobjeći novinarima

Raiola dao ogroman nagovještaj o Erling Haalandu: "Još je rano, ali..."

M. Šljivak

Erling Haaland bit će najveća zvijezda ljetnog prelaznog roka 2022. godine.

Čudesni norveški napadač želja je brojnih evropskih velikana, a njegov agent Mino Raiola danas je dao veliki nagovještaj gdje bi Haaland mogao nastaviti karijeru.

"Haaland obožava Španiju", rekao je Raiola i nastavio je:

"Ipak, bez obzira na to, još je rano govoriti gdje će igrati naredne sezone. Prerano je pričati o tom transfer roku", istakao je Raiola.

Haalandov transfer Borussiji iz Dortmunda će donijeti 75 miliona eura, ali klub koji ga bude doveo imat će brojne druge troškove.

Plata 21-godišnjeg fudbalera bit će ogromna, Raiola i otac Alf Inge Haaland žele svoj dio kolača, pa bi ukupan transfer mogao koštati između 250 i 300 miliona eura.

Haaland se povzeuje sa španskim velikanima Barcelonom i Real Madridom, a Raiola je danas 'uhvaćen' u glavnom gradu Španije.

Potražite više informacija na temu La Liga:

On je i prošle zime dolazio na pregovore u Španiju, ali Haaland je ostao član Borussije iz Dortmunda i ove sezone.

Sjajni norveški napadač pruža fenomenalne partije u dresu tima iz Dortmunda, a zabio je 70 golova u 69 utakmica za ovaj tim.

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

denimen9
Mnogo smo jaki!
4 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi