Video iz svlačionice Real Madrida razočarao Hrvatsku, jasno je šta se dešava s Lukom Modrićem

Španski mediji potvrdili

Video iz svlačionice Real Madrida razočarao Hrvatsku, jasno je šta se dešava s Lukom Modrićem

Endin Čaušević

Real Madrid igra večeras na svom terenu protiv Granade utakmicu 15. kola španske La Lige, a kraljevski klub je objavio video iz svlačionice koji je razočarao javnost u Hrvatskoj zbog Luke Modrića.

Nakon pobjede protiv Cadiza na gostovanju, te trijumfa nad Napolijem u Ligi prvaka ekipa Real Madrida već večeras ponovo izlazi na teren stadiona Santiago Bernabeu gdje će dočekati Granadu.

Jasno je da je Real apsolutni favorit u ovom okršaju i sve osim pobjede kraljevskog kluba bilo bi ogromno iznenađenje.

Utakmica na Bernabeu igra se s početkom u 18:30 sati, a Carlo Ancelotti je skoro dva sata pred ovaj meč odlučio da otkrije karte i objavi sastavi Kraljeva koji će večeras istrčati na teren.

   Sastav Real Madrida za večerašnju utakmicu protiv Granade

Također, malo prije toga i Real Madrid je na Twitteru objavio video iz svlačionice koja je spremna za dolazak igrača ovog tima, a jedan detalj razočarao je javnost u susjednoj Hrvatskoj.

Oglasi

Poznato je da je Modrić propustio meč protiv Napolija u srijedu jer se prošlog vikenda povrijedio na utakmici protiv Cadiza, no odmah je bilo jasno da nije riječ o težoj povredi iako iskusni veznjak nije danima trenirao.

Španski mediji vjerovali su da će Modrić biti sigurno spreman za večerašnji okršaj protiv Granade i da će se barem naći na klupi za rezervne igrače, ali sada je već jasno da od toga nema ništa.

U videu na kojem se vide dresovi igrača Reala od onog Modrićevog nije bilo ni traga ni glasa, a potom je Ancelottijev sastav otkrio da iskusni Hrvat večeras uopšte neće biti u kombinaciji za utakmicu.

Prve informacije iz Španije govore da se Modrić oporavio od povrede koju je zadobio prošlog vikenda, ali u razgovoru sa doktorskim timom Real Madrida odlučeno je da večeras nema potrebe da rizikuje s povratkom na teren.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Na kraju su donijeli zajedničku odluku da Modrić propusti i večerašnju utakmicu kako bi se u potpunosti oporavio. U ponedjeljak će se vratiti treninzima, a na raspolaganju Ancelottiju će biti 9. decembra kada Kraljevi gostuju Betisu.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

topnik1980
Hebo vas vise modric kao da je pele u pitanju
0 0
user1682631652
Moze li dan bez modrica j.b.o vas kolac i modric... brisem ovo smece od aplikacije, iako navijam za real, smorili ste da valja
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi