Još jedan komičan nastup Haalanda pred kamerama: U studiju su svi padali od smijeha
Foto - Screenshot

Čudna pitanja za Norvežanina

Još jedan komičan nastup Haalanda pred kamerama: U studiju su svi padali od smijeha

M. Šljivak

Erling Haaland je čudesan golgeter i uvijek privlači pažnju svojim sjajnim igrama.

Međutim, ono što privlači još veću pažnju su njegovi intervjui gdje se baš ne snalazi najbolje, a sinoć je nakon dva gola Club Bruggeu imao zanimljiv 'obračun' sa čudnim pitanjima belgijskog novinara.

Haaland je zabio dva gola u ovom meču, a kako je 2019. godine istakao da spava sa loptama koje odnese kući nakon što zabije hat-trick, novinar ga je pitao da komentariše činjenicu da 'neće odvesti djevojku (loptu) kući' i da će spavati sam večeras.

Norveški napadač je bio malo zbunjen, ali je potom rekao:

"Da, spavat ću sam. Nisam zabio", rekao je uz osmijeh Haaland.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

U studiju gdje su bili Jamie Carragher i Micah Richards je nastao pravi haos. Padali su od smijeha zbog ovih pitanja i nastupa Erlinga Haalanda i očigledno im je bilo sve čudno i veoma zabavno.

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Opijum
hahahahhahahahahha ovaj novinar sto pitanja postavlja kao nekoć saša vugdalić sa rood van nisterlojom HAHAHHA bolest
7 0
Tz_Niko75
Svasta. Pa sta bi ti odgovorio da te ovako pita. A svi znaju da Haland nema trebu. Da ga je podsjetio na kontext, reko bi mu.
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti