14

Komentari (14)

ubnt2
Shvatite da je fudbal odavno postao politika i da tako dva najbolja igrača svijeta u budućnosti ne mogu igrati za isti tim...To se nastavlja tradicijom Messi-Ronaldo, tako da fudbal nije postao Dream League već samo POLITIKA.
MirzACM
Mbappe i Haaland u istom timu, to nece biti posteno ??
King_Kenny
...Real se opasno razbacuje s lovom,kao i Barcelona sto je radilo,ali njima je doslo na naplatu,dok iza Reala stoji drzava da pokrije dugove...dobro je rekao Uli Hoeness,spanski klubovi trose milijarde na igrace,a drzava im otpisuje dugove i onda im Njemacka vadi drzavu iz g*vana kad dodje kriza.
user1601076490
@King_Kenny Potpisali ljudi ugovor za novi stadion od 400 mil € po godini, i ti piskaras nakve gluposti. Bayern krađe tlante po Bavarskoj za sicu ili besplatno. Real Madrid je uz Lakerse najveći sportski brend na svijetu, tako da nikad ne može propasti, a sigurno zarađuju više nego što ti možeš zamisliti. Plus još više su zaradili u zadnje 3 godine nego što su kupili ?
King_Kenny
@user1601076490 ...ne znaju sta ce sa parama pa su zato onoliko navalili da formiraju Superligu kojoj su Amerikanci obecali masnu lovu?
IvanKing
Real je najveći klub na svijetu nitko ne može od klubova u istu rečenicu sa njima,samo ispod njih
denimen9
Real, pa 5 mjesta prazno...
ubnt2
Ne loži se ba, kakav Haladn i vi..Veće su šanse da igra za Engleske timove, a vi da imate i Embappea i Halanda, malo trasu.
user1614932756
Ma ni on ni mbappe nece u real propo klub propala liga to vise nitko ne prati
user1601076490
user1614932756
Pa sta je smjesno evo realno kazem,odlaskom ronalda messi-a propala liga atletico madrid muka ga gledat,real isto barcelona takoder el clasico glupost postao nije to kao prije ni blizu,u evropi Real Madrid smjesan 3 sezone vec ekipa za bambusanje
user1601076490
Prošle sezone polufinale, nemaš ti pojma o čemu pričaš, Bambusa je izgubiti 1-0 od PSG, pa koja ekipa ne bi propala kad odu 2 najveća igrača u Historiji, sad se kupuju novi igrači, Real Madrid ima novce da kupi još god hoće i za par godina ide opet 2-3 LP zadredom.
Noone
Završiti će i on i Mbape u realu.. To je činjenica
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.