Haalanda 15 minuta nije bilo nigdje, a zatim se desilo ovo
Foto - Screenshot

Novi gol čudesnog napadača

Haalanda 15 minuta nije bilo nigdje, a zatim se desilo ovo

Midhat Šljivak

Erling Haaland igra fenomenalan fudbal ove sezone.

Norveški napadač je u utakmici protiv Wolverhamptona došao do svog 14. pogotka u sezonu u 10. utakmici, a današnji gol je zaista sjajan.

Haalanda nigdje nije bilo 15 minuta, ali u prvom dodiru s loptom uspio je postići pogodak.

Dobio je Norvežanin loptu na 40-ak metara od gola, povukao je prema golu, a zatim preciznim udarcem savladao golmana Wolvesa za prednost Cityja od 2:0.

OVDJE pogledajte pogodak nevjerovatnog Erlinga Haalanda, 11. u Premier ligi ove sezone.

Treba istaći da je City protiv Wolverhamptona poveo s 1:0 pogotkom Jacka Grealisha u prvoj minuti. Asistirao je Kevin de Bruyne.

Erling Haaland na dobrom je putu da poruši sve rekorde. Ovakvi nastupi izdvajaju ga i među kandidate za Zlatnu loptu u novoj sezoni i sigurno da će biti jedan od najvećih favorita.

Ono što ovaj 22-godišnjak radi na terenu ne vidi se često. Golove daje apsolutno iz svih pozicija i ovakva dominacija je nešto zaista posebno.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Manchester City je u Haalandu dobio napadača s kojim konačno može napasti titulu Lige prvaka na pravi način. To je glavni cilj, a ovaj momak je jednostavno nezaustavljiv.

Građani melju sve rivale ove sezone, a Haaland ako ovako nastavi, nijedan rekord Premier lige za njega neće biti nedostižan.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Arnel925
Jedva dobacio do gola. Ima srece koliko je težak
1 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti