9

Komentari (9)

Samo_Realno
Milfhunter
Jao naslova, jel momak sam igra protiv Dortmunda?
user1676286668
Vidim svi lika pljuju a većina ovdje još od babe i mame uzima za kafu a lik igra u Bundesligi i momak je u firmi malo pogledajte statistiku i sve će vam bit jasno.
Evo ne mogu spavati u Dortmundu od njega.Zna ga čak 0,2% navijača van njegova kluba.Takve gluposti ste pisali i za onog beka Salzburga Dedića poslije samo jedne pobjede nad Islandom da je Svjetska klasa.A tek mu je 20 godina i još će puno vremena proći dok postane igrač a o Svjetskoj klasi da i ne govorim.A takvih je na stotine na starom kontinentu.Naravno poslije Slovačke je bio popljuvan.Nikakvih kriterija u pisanju nego lupetanje gluposti.
Mushe91
Jel standardan ? A kamoli da odluci
vedin
Debilu, pogledaj koju utakmicu pa bi znao da je sve i jednu utakmicu počeo u prvoj postavi!
Zax
Dzaba mu brate kad je kloc zesci,kad g vidim sa onom frizurom nebi ni u zelji mogo da igra
Kyle8812
@vedin pocinje u ekipi kojoj su predvidjali 17-18 mjesto na tabeli ove godine,imao je samo srece sto su Hahn i Vargas bili povrijedjeni inace bi grijao klupu,pored toga ima 6 zutih i jedan crveni (sti je za napada puno).I pridodajmo tome da ima jedino izraženo trčanje,ostali parametri mu ne idu na ruku,tako da u skorije vrijeme ako se nesto ne promijeni od njega nema nista!Nema zavrsnice/postavljanje mu je loše itd itd.Jos pure on mora jesti!
Zax
Vi stvarno niste normalni,tacno ve ih ovaj kloc spasiti
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.