Demirović završio na klupi jer nije bio dovoljno živahan

Nakon devet utakmica

Demirović završio na klupi jer nije bio dovoljno živahan

A. Čaušević

Ermedin Demirović iza sebe ima vrlo dobru sezonu u Bundesligi, međutim trener Christian Streich smatra kako se bh. fudbaler ''opustio'' u posljednje vrijeme. 

Demirović je poslije devet uzastopnih mečeva u startnoj postavi protiv Union Berlina završio na klupi. Streich je i obrazložio svoju odluku.

"Nije bio toliko živahan kao ranije. Htio sam da dam šansu Nilsu Petersonu i Janiku Habereru. Bili su dobri protiv Werdera kada su ušli i Lucasu Holeru, također."

"Zato smo se odučili da oni počnu protiv Uniona. Demirović nije 'upao u rupu', već u posljednje vrijeme nije bio toliko siguran na lopti", dodao je Streich.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Bh. napadač je u igru ušao 64. minuti, ali nije uspio spasiti svoj tim koji je nedugo nakon njegovog ulaska u igru i primio gol za konačnih 0:1.

Demorović na dosadašnjih 19 utakmica Bundeslige ima odličan učinak od tri gola te čak sedam asistencija.

Promo

Top Komentari

Tas14
Sve O.K, ni Ronaldo ne može taj tempo izdržati. Idemo u nove pobjede Ermedine
6 0
Baron
A
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi